Rahaa jouluksi – Joululahjaostosten aika

Apua joulun menoihin?

Yllättikö joulu tänä vuonna? Eikö rahat riitä kaikkiin lahjoihin? Mistä rahaa jouluksi?

Vaikka jouluun onkin vielä aikaa, lähestyy se jo kovaa vauhtia. Tänä vuonna joulupyhät osuvat arkipäiville, joten loma-aikaa on enemmän. Tämä on toki toivottua ja tervetullutta, mutta samalla se saattaa tarkoittaa suurempaa rahareikää. Joulun aikaan rahaa kuluu muutenkin tavallista kuukautta enemmän ja menot saattavat yllättää.                                                                                                                 

rahaa jouluksi

Joulun alla kotia koristellaan jouluisaksi, ostetaan lahjoja läheisille, hankitaan ja valmistellaan jouluruokia sekä hommataan kuusi. Jouluhäslinkiä vihaavat saattavat varailla äkkilähtöjä lämpöön. Kaikki tämä vaatii rahaa ja päällimmäinen kysymys saattaakin olla, miten saada varat riittämään? Jouluna harva haluaa säästää saatika murehtia rahahuolia vaan keskittyä nauttimaan joulun taiasta läheistensä kanssa.

Varaudu siis jouluun ajoissa ja hae sopivaa lainaa tarpeisiisi. Lainavertailumme kautta löydät edullisimman ja luotettavimman lainan, mahdollisesti jopa korottomana!

Rahaa jouluksi →

Mistä rahaa jouluksi?

Ennen lainan hakemista on tärkeää listata rahaa vaativat asiat ylös ja laatia budjetti. Lainaa kannattaa hakea sopiva summa tarvittavaan määrään verrattuna. Lainahakemuksen voi netissä täyttää parissa minuutissa ja rahat ovat lainantarjoajasta riippuen tilillä jopa kymmenessä minuutissa. Muista vertailla lainoja keskenään ja valita itsellesi sopiva vaihtoehto takaisinmaksun määräaikoineen.

Tässä muutama lyhytaikainen lainavaihtoehto:

Pikavippi sopii hyvin pienempään lainan tarpeeseen. Muistathan huomioida joidenkin lainantarjoajien korottoman ensilainan!

Kulutusluottoa voit saada 100€ jopa 50 000 € asti, jolla mahdollistat jo suuremmatkin joulumenot.

Joustoluottoa voit saada noin 50€ ja 4000€ puitteissa, jolloin saat joulun menosi varmasti katettua.

Huomioitavaa joulun lainoihin liittyen

Huomioithan, että  joulu sulkee liikkeet, kaupat ja toimistot. Myös luottofirmoilla saattaa olla erityiset joulun aikataulut ja esimerkiksi asiakaspalvelulla poikkeukselliset aukioloajat. Kuitenkin esimerkiksi suurin osa pikavippipalveluista myöntää lainaa myös joulun ajan.

Vaikka joulustressi ottaisi vallan ja rahan tarpeella on kiire, ethän unohda vertailla lainoja. Lainavertailulla voit säästää sievoisen summan. Ja jokainen säästetty sentti on lisäys joulubudjettiin.

Tarkista lainantarjoajan ehdot ennen hakemuksen lähettämistä säästyäksesi epämielyttäviltä yllätyksiltä. Vippaajat.fi tarjoaa luotettavimmat lainantarjoajat.

Muistathan ottaa lainaa vaan tarvitsemasi määrän ja valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan, jolloin pystyt maksamaan lainan ajallaan takaisin ja takaat itsellesi stressittömän joulun!

Muista hakea lainasi ajoissa, jotta ehdit saamaan rahaa jouluksi!

Onnellista joulun odotusta!