Koroton pikavippi 2021

Koroton pikavippi 2019

Etsitkö korotonta pikavippiä?

Iskikö akuutti rahantarve, mutta miellät pikavipit kalliiksi? Netistä löytyy paljon palveluntarjoajia, joilta saa edullista pikavippiä, mutta kiinnostaisiko täysin koroton pikavippi? Kovan kilpailun vuoksi pikavippiyhtiöt joutuvat kilpailemaan asiakkaistaan uusin tavoin. Tarjolla onkin useita erilaisia kuluttomia pikavippejä ja vaihtoehtoja on monia: ilmainen ensilaina, laina määräajaksi ilman korkoa, ilmaiset nostokulut ja kokonaan koroton ja kuluton pikavippi.

Pidä silmät auki myös mahdollisten alennuskoodien vuoksi! Osa luotonantajista tarjoaa alennuskoodilla täysin kulutonta ja korotonta lainaa.

Parhaat, luotettavimmat lainat löydät lainavertailustamme.

Lainavertailuun →

Kuluton ensilaina

Osa luotonantajista tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäistä lainaa ilmaiseksi eli ilman kuluja ja korkoja. Käytettyäsi ensimmäisen ilmaisen lainasi, tulee sinusta lainantarjoajan asiakas. Tällöinkään et menetä etujasi, sillä yhtiöt haluavat pitää asiakkaansa tyytyväisinä, vaan vastaanotat jatkossakin edullisia erikoistarjouksia, kuten esimerkiksi korottomia kuukausia.

Kuluton ensilaina tulee maksaa määräajassa takaisin, sillä sen loputtua aletaan periä korkoa. Muistathan siis tarkistaa huolellisesti takaisinmaksupäivän!

Mikäli koet usein tarvitsevasi pieniä lainoja tai pikavippejä menojesi maksamiseen, voit hyödyntää kulutonta ensilainaa ja ottaa sen joka kerta eri lainantarjoalta. Valitse halvin lainantarjoaja, mikäli et ole varma pystytkö maksamaan lainasi ajoissa takaisin. Muussa tapauksessa luotonantajalla ei ole väliä ja valinta voi olla rennompi.

Mistä korotonta pikavippiä?

Yleensä korottomissa pikavipeissä puhutaan muutamista kympeistä muutamaan sataan euroon, mutta parhaimmillaan voit saada pikavipin kuluttomana jopa 4000€ saakka. Lainatessasi korottomasti, maksat takaisin vain lainaamasi summan. Huomioithan, että korot ja kulut alkavat juosta heti ilmaisen jakson jälkeen. Maksathan siis vippisi takaisin eräpäivään mennessä, välttyäksesi lisäkuluita.

Koska luotonantajat eivät hyödy rahallisesti korottomista lainoista, ovat takaisin maksuajat, ehdot ja vaatimukset yleensä tarkempia. Takaisinmaksu aika on yleensä lyhyempi kuin lainassa, josta maksetaan korkoa. Puhutaan yleensä 30 vuorokaudesta, mutta parhaimmillaan laina-aika voi olla jopa 60 päivää. Vaatimukset vaihtelevat luottoyhtiöittäin, mutta ne sisältävät ehtoja ikään, kansalaisuuteen ja historiaan raha-asioihin liittyen. Ikä saattaa vaikuttaa myönnettävän lainan suuruuteen. Hakijalla tulee olla vähintään pysyvä osoite Suomessa, jotkin lainantarjoajat vaativat Suomen kansalaisuutta. Lisäksi useimmat yritykset vaativat moitteentonta taustaa raha-asioiden kanssa, joka tarkoittaa sitä, ettei maksuhäiriömerkintöjä saisi olla. Tässä saatetaan kuitenkin tehdä poikkeuksia erilaisten takaajien ja vakuuksien avulla.

Korottomat pikavipit

 PikalainatLainasummaKoroton laina-aikaIkäraja 
1.1 - 2000 €30 vrk21 vLisää →
2.100 - 200 €30 vrk20 vLisää →
3.10 - 400 €61 vrk20 vLisää →
4.100 - 4000 €30 vrk20 vLisää →
5.10 - 2000 €60 vrk21 vLisää →
6.100 - 300 €14 vrk18 vLisää →
7.100 - 300 €30 vrk20 vLisää →
8.10 - 500 €30 vrk21 vLisää →
9.10 - 2010 €30 vrk21 vLisää →