Lainaa lomamatkaa varten

Tuntuuko arki puuduttavalta ja lomalle pitäisi päästä? Lomalainalla se onnistuu helposti ja vaivattomasti, mutta onko se järkevää? Tutustuimme eri lomalainoihin artikkelissamme ja vertailimme niiden kustannuksia keskenään. Jos lainavertailu on sinulle tuttua, voit kokeilla itse etusivulta löytyvän työkalumme avulla.

Muista noudattaa annettuja määräyksiä tällaisina aikoina.

Aloita lukemaan tästä:

Ennen kuin päätät hakea matkaluottoa tai mitä lomalainaa tahansa, ota pieni katsaus taloudelliseen tilanteeseesi. Eivätkö säästösi riitä tällä hetkellä lomamatkan kustannuksiin? Vertaile mahdollisia lomakohteita ja kun löydät sopivan hintaisen kohteen, vertaile vielä hotellitarjontaa ja lentoja. Säästät huimasti kun löydät sopivan ajankohdan, hotellit ja lennot.

Jo kauan ennen lomaa olisi järkevää aloittaa säästämään niin kutsuttua “matkakassaa” eli säästät vaikka kuukaudessa noin 50 euroa, joka tarkoittaa sitä, että vuoden kuluttua säästössä oli 600 euroa, olettaen että olet säästänyt rahat pankkitilille. Moni kuitenkin on malttamaton ja ehtii törsäämään säästönsä jo ennen kuin aloittakaan kyseisen harrastuksen. Mutta siirrytään tarkastelemaan lomalaina vaihtehtoja.

Halvimmat lomalainat vertailussa

Aloitetaan monia ilahduttaneella ilmaisella ensilainalla tai korottomalla pikavipillä miksi sitä haluaakaan kutsua. Tämän halvemmaksi laina ei tule, joten jätetään parhaimmat lomalainavaihehdot vertailematta. Näitä ovat: Suomilimiitti, Ekstraluotto ja Ferratum.

Ege

Ege aloitti toimintansa Suomessa jo vuonna 2009 ja on siitä asti ollut suosittu pikaluotto suomalaisten keskuudessa. Myös ege tarjoaa kuluttomia lainoja, mutta ne jäävät suuruudeltaan varsin pieniksi. Noin 400 euroa maksimissaan. Ege on hyvä vaihtoehto jos matkakassasta uupuu vain muutama satanen.

Credigo

Credigo on Suomessa melko uusi nimi pienlainapalveluissa jossa voit hakea lainaa heti tilille netistä. Tästä lainapalvelusta voit hakea lainaa matkaa varten aina 100 eurosta jopa 2500 euroon asti ja juju piilee tässä. Laina-aika voi tarvittaessa olla jopa 60 kuukautta, eli sinulla on reilusti aikaa maksaa takaisin.

Blue Finance

Blue Finance on 100% suomalainen lainapalvelu, joka myöntää nykyään myös joustoluottoja, eli joustavaa lainaa joka toisin sanoen tarkoittaa joustavaa lainan takaisinmaksua. Helppous on siinä, että joustoluotto toimii ikäänkuin luottokortti, jossa maksat vain jos olet nostanut rahaa käyttöösi omalle tilille. Luottoraja voi tarvittaessa olla jopa 5000 euroa, joka sopii pidempäänkin matkusteluun maailmalla.

Artikkelin lomalaina yhteenveto:

Lomalaina on siis helppo hakea suoraan verkossa, nopeasti tilille. Kaikkein järkevintä on kuitenkin aloittaa säästäminen hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä ja vielä ennen matkan varaamistakin varmistaa, että varmasti tulee tilattua edullisimmat lennot, majoitukset ja kohde. Parhaimmillaan hulppean loman voi saada jopa alle 1000 eurolla etelässä. Monelle kuitenkin säästäminen tuntuu olevan hankalaa ja on pakko turvautua nopeaan rahoitukseen. Silloin on kaikkein järkevintä valinta “ilmainen ensilaina”, jos et ole vielä kyseisissä palveluissa asioinut voit tehdä sen nyt. Etusivultamme löytyy vielä tarkemipi vertailu, jossa on listattu kaikki luotonantajat jotka löytyvät Suomen lainamarkkinoilta. Palvelun ja sivuston käyttö on täysin ilmaista ja anonyymiä, joten selaile rauhassa. Kiitos lukemisesta ja mukavaa lomaa!