Ege.fi – lainantarjoaja

Hae lainaa

Ege on jo vuosia toiminut yksityinen luotonantaja, joka saapui Suomeen vuonna 2009. Palvelu myöntää lainaa ilman vakuuksia. Egen kanta-asiakkaana vastaanotat erilaisia kampanjoita ja tarjouksia.

Edellytykset lainalle

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen. Hakijan tulee lisäksi olla Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva. Takaajille ja vakuuksille ei ole tarvetta, mutta hakijalta edellytetään säännöllisiä tuloja ja hyvin hoidettuja raha-asioita.

Nykyisille asiakkaille lainasumma on 100 – 2800€ henkilökohtaisen limiitin puitteissa. Uusille asiakkaille lainasumma on 100 – 2800€. Yhtiöllä on oikeus pyytää kolmen kuukauden pankkitiliotteita isompia summia hakiessa.

Lainahakemus

Lainahakemus on helposti täytettävissä netissä. Palveluun pääset kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla. Hakemuksessa kysytään talouteesi liittyviä kysymyksiä, jotka vaikuttavat luottopäätökseen.

Rahat siirtyvät hakijan tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen 2 työpäivän kuluessa.

Tilanteen niin vaatiessa, on mahdollista tilata Ekspress-palvelu joko tekstiviestitse tai ege.fi itsepalvelun kautta. Tällöin rahat siirretään tilille viimeistään 30 minuutin kuluessa.

Takaisinmaksua varten saat sähköpostitse maksutaulukon ja lisäksi näet laskut myös itsepalvelussa.

Ege.fi asiakaspalvelu

Arkisin kello 9 – 17

Puhelin 0600-15858

Sähköposti info@ege.fi