Palkka ennakkoon 2021

Palkka ennakkoon?

palkka ennakkoon

Loppuivatko rahasi ennen tilipäivää ja sinun pitäisi saada laskusi maksettua? Palkkaa on mahdollista saada etukäteen, mikäli siitä ollaan jo sovittu. Työntekijä voi pyytää palkkaennakkoa työnantajaltaan. Yleisimmin palkkaennakkoa käytetään rakennusalalla. Palkkaennakko lasketaan yleisesti niin että työntekijälle maksetaan osa tehdyn työn nettopalkasta etukäteen. Palkkaennakko ei vaikuta millään tavalla kokonaispalkkaan tai palkanmaksusta koituneisiin sivukuluihin.

Palkkaennakkoa halutetassi, tulee sinun sopia asiasta etukäteen työnantajasi kanssa.

Listan löydät sivun alaosasta.

 

Menikö palkanmaksupäivä jo?

Onko sinulle kertynyt paljon laskuja, eikä sinulla ole varaa maksaa niitä pois eräpäivinä? Muista aina ensimmäisenä vaihtoehtona kysyä palveluntarjoajaltasi jos sinulla olisi mahdollisuus siirtää laskun eräpäivää. Yleensä osa yrityksistä saattaa myöntää sinulle lisää maksuaikaa laskulle, mikäli sinulla on vakituiset tulot jotta he varmistuvat maksukyvystäsi. On kuitenkin tapauksia, jolloin ei ole mahdollista siirtää eräpäivää, esimerkiksi silloin kun eräpäivää ollaan siirretty jo useamman kerran aikaisemmin. Näissä tapauksissa sinun kannattaa hyödyntää täysin kuluttomia ja korottomia lainantarjoajia, jolloin sinulle ei synny lisäkustannuksia. Tällä tavalla voit hakea lainaa tarvitsemasi summan verran ja maksat sen takaisin seuraavasta palkastasi.

Maksa takaisin myöhemmin!

Mikäli jouduit tilanteeseen, että et kykene huolehtimaan taloudestasi ilman ulkopuolista apua, muista aina vertailuttaa lainasi. Lainavertailu onnistuu meidän lainavertailussamme nopeasti ja helposti, sekä lainavertailun käyttäminen on täysin ilmaista. Muista myös että voit käyttää etusi kuluttomiin ja korottomiin lainoihin vain kerran per luotonantaja, mutta onneksi näitä on useita.

Palkka ennakkoon → hae täysin kulutonta ja korotonta lainaa, maksa pois vasta palkkapäivänäsi.

Kulutonta ja korotonta lainaa myöntää:

Pikavippi sunnuntaina  Hae lainaa Ferratumilta

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee vuorokaudenympäri ja lainapäätöksen saat välittömästi. uusien luottosopimuksien rahansiirrot suoritetaan klo 07.00-23.00 välisenä aikana ja siirto tapahtuu parhaimmillaan jopa minuuteissa. Tämänhetkisille Ferratum Joustava- asiakkaille rahansiirrot suoritetaan välittömästi. Ruuhkaisaan aikaan käsittelyssä saattaa kulua hieman odotettua pidempään.

 

suomilimiitti laina  Hae lainaa Suomilimiitiltä

Suomilimiitti myöntää Suomen suurimman ensilainan. Suomilimiitiltä lainaa jopa 1000€ täysin kuluitta, kunhan muistat maksaa lainan takaisin seuraavan kuukauden loppuun mennessä! Huomioitavaa, lainaa voi hakea 21 vuotta täyttänyt luottotiedot omaava henkilö.

ege lainaHae lainaa Egeltä

Ege.fi aloitti toimintansa Suomessa vuoden 2009 alussa. Ege on tuonut Suomeen osaamista ulkomailta ja toimii yksityisenä lainantarjoajana. Ege myöntää lainoja ilman vakuuksia ja on toiminut alalla jo vuosia.

bluefinance laina Hae lainaa BlueFinancelta

BlueFinance on suomalainen lainantarjoaja, joka myöntää 100 – 700 € pikavippiä sekä joustoluottoa aina 2000 € saakka. Bluefinancesta lainaa voi hakea 18 vuotta täyttänyt.

eurolimiitti laina Hae lainaa Eurolimiitiltä

Eurolimiitti on kokonaan suomalaisomisteinen lainantarjoaja, joka on toiminut jo vuodesta 2006. Eurolimiitti on palvellut jo monia suomalaisia rahoitustarpeissaan ja pitänyt asiakastyytyväisyyden korkealla.

Pikavippi sunnuntaina Hae lainaa Ekstraluotolta

Ekstraluotto on lainapalvelu, joka on tarjonnut luottoa jo vuodesta 2006 lähtien. Myönnettävä laina on mallia joustoluotto, jota myönnetään jopa 2100 euron nostorajalla. Luoton hakeminen Ekstraluotolla on helppoa ja mutkatonta, ja hakemuksen voi tehdä suoraan netissä.