Pikavippi

Pikavippiä ilman vakuuksia

Kun tarvitset rahaa nopeasti, Pikavippi on juurikin oikea lainatuote sinulle.

Vippaajat.fi on sivusto, joka esittelee ja vertailee uusia pikavippejä ja myös muita lainapalveluita. Lainalaskurimme kautta löydät edullisimman- ja juuri oikeanlainan välittömiin rahatarpeisiisi.

Suomessa toimii monia erilaisia pikavippiyhtiöitä, jokainen niistä tavoittelee uusia asiakkaita ja lupaa ilmaisen pikavipin, nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää tarpeen tullen.

Vippaajat.fi tekee lainavertailun helpoksi, nopeaksi ja ilmaiseksi.

Vertaile pikavippejä ilmaiseksi palvelumme avulla ja löydä itsellesi juuri se oikea pikavippi jo tänään!

Mikä ihmeen pikavippi?

Pikavippi tunnetaan Suomessa monella eri nimellä kuten esimerkiksi; Pienlaina, Pikalaina, pikaluotto. Pikavippi on lyhytaikainen, yleensä täysin vakuudeton laina jonka suuruus vaihtelee lainantarpeellisuuden mukaan. Yleensä lainattavat summat vaihtelevat 50:n-1000:n euron välillä.

Pikavipit on tehty mahdollisimman helposti haettaviksi pikalainoiksi, joita voi hakea esimerkiksi netin välityksellä tai suoraan tekstiviestillä. Nykypäivänä pikavipeille voidaan myöntää hyvinkin pitkä takaisinmaksuaika, riippuen lainattavan summan suuruudesta, periaatteella – ” mitä suurempi laina, sitä pidempi maksuaika “.

Pikavippiä hakiessa vertailu kannattaa aina, sillä hinnoissa saattaa olla hyvinkin suuria eroja.  Sivullemme on koottu kattava pikavippivertailu.

Pikavippi ilmaiseksi

Uuten asiakkaana sinun on mahdollista saada ilmainen pikavippi joltain luotonantajalta. Jos et ole ottanut vielä kyseiseltä luotonantajalta pikavippiä, uutena asiakkaana suosittelemme sinua hyödyntämään lainapalveluiden edut. Eräs lainantarjoaja mahdollistaa jopa 2000 € pikavipin ilmaiseksi kuukauden maksuajalla esimerkiksi Ferratum tai Credit24 lainapalvelusta.

Mistä löytää heti halvin pikavippi?

koroton pikavippi on ihan oikeasti täysin ilmainen koroton laina, mutta vain silloin kun sen maksaa takaisin ajoissa. Takaisinmaksuajan kanssa kannattaa siis olla hyvin tarkkana. Jos pikavippi jää maksamatta sovittuna aikana takaisin, koroton pikavippi muuttuu maksulliseksi pikavipiksi. Joten varmista siis jo ennen lainan ottamista takaisinmaksukykysi ajoissa.

Luotonantajat eli “Pikavippiyhtiöt” tarjoavat korottomia pikavippejä houkutellakseen uusia asiakkaita, eikö “koroton laina” kuulostakin hyvältä? Luotonantajayhtiöt eivät siis tee voittoa näistä “ilmaisista pikavipeistä” vaan he myöntävät  niitä luodakseen pidempiaikaisia asiakassuhteita.

Ilmainen pikavippi on erinomainen lainatuote. Nämä ilmaiset pikavippitarjoukset kannattaa käydä hyödyntämässä tarpeen tullen kaikilta niitä tarjoavilta pikavippiyhtiöiltä. Nämä edellämainitut täysin korottomat pikavipit on myös hyvä tapa testata lainapalveluita ylipäätänsä. Kun kuluttaja on käyttänyt kaikki korottomat pikavippitarjoukset läpi, voi hän sen jälkeen lainaa hakiessa asioida lainayhtiössä, jossa asiointi sujui helpoiten ja mutkattomasti.

Ehdot ja vaatimukset pikavippiä hakiessa?

Jokainen luotonantaja määrittelee itse ehdot ja vaatimukset lainaa hakevalle.

lista yleisimmistä vaatimuksista:

►Olet täysi-ikäinen.

►Omaat Suomen kansalaisuuden.

►Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

►Sinulla on säännölliset palkka tai eläketulot.

►Asut pysyvästi Suomessa.

►Omistat Suomalaisen pankkitilin.

Tarvitaanko vakuuksia?

Vuosia aiemmin on pikavippiyhtiöt saattaneet vaatia vakuuksia vipeilleen, mutta ei enää. Pikavipit joita sivustollamme esitellään, ovat pääosin vakuudettomia, eivätkä siis vaadi takaajia. Joissakin määrittelemättömissä luotonantaja-yhtiöissä voidaan kuitenkin vaatia vakuuksia.

Voiko työtön hakea pikavippiä?

Osa lainantarjoajista vaativat asiakkailtaan säännölisiä tuloja / eläkettä. Työttömänä sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada pikavippiä, jos sinulla on joitain tuloja. Luotonantajista jokainen tekee kuitenkin itse päätöksen siitä, kenelle he lainaa myöntävät ja millä perustein.

Pyytämällä maksuttoman lainatarjouksen pikavippiyhtiöltä varmistut kuitenkin siitä, voitko saada pikavippiä.

Miten pitkän maksuajan voi saada pikavipille?

Pikavippien takaisinmaksuajan pituus vaihtelee saamasi pikavipin suuruuden mukaan. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee pikavippiyhtiöittäin. Takaisinmaksuaika voi vaihdella aina kuukaudesta vuosiin.