Pikavippi

Pikavippiä ilman vakuuksia

Kun tarvitset rahaa nopeasti, Pikavippi on juurikin oikea lainatuote sinulle.

Vippaajat.fi on sivusto, joka esittelee ja vertailee uusia pikavippejä ja myös muita lainapalveluita. Lainalaskurimme kautta löydät edullisimman- ja juuri oikeanlainan välittömiin rahatarpeisiisi.

Suomessa toimii monia erilaisia pikavippiyhtiöitä, jokainen niistä tavoittelee uusia asiakkaita ja lupaa ilmaisen pikavipin, nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää tarpeen tullen.

Vippaajat.fi tekee lainavertailun helpoksi, nopeaksi ja ilmaiseksi.

Vertaile pikavippejä ilmaiseksi palvelumme avulla ja löydä itsellesi juuri se oikea pikavippi jo tänään!

Mikä ihmeen pikavippi?

Pikavippi tunnetaan Suomessa monella eri nimellä kuten esimerkiksi; Pienlaina, Pikalaina, pikaluotto. Pikavippi on lyhytaikainen, yleensä täysin vakuudeton laina jonka suuruus vaihtelee lainantarpeellisuuden mukaan. Yleensä lainattavat summat vaihtelevat 50:n-1000:n euron välillä.

Pikavipit on tehty mahdollisimman helposti haettaviksi pikalainoiksi, joita voi hakea esimerkiksi netin välityksellä tai suoraan tekstiviestillä. Nykypäivänä pikavipeille voidaan myöntää hyvinkin pitkä takaisinmaksuaika, riippuen lainattavan summan suuruudesta, periaatteella – ” mitä suurempi laina, sitä pidempi maksuaika “.

Pikavippiä hakiessa vertailu kannattaa aina, sillä hinnoissa saattaa olla hyvinkin suuria eroja.  Sivullemme on koottu kattava pikavippivertailu.

Pikavippi ilmaiseksi

Uuten asiakkaana sinun on mahdollista saada ilmainen pikavippi joltain luotonantajalta. Jos et ole ottanut vielä kyseiseltä luotonantajalta pikavippiä, uutena asiakkaana suosittelemme sinua hyödyntämään lainapalveluiden edut. Eräs lainantarjoaja mahdollistaa jopa 2000 € pikavipin ilmaiseksi kuukauden maksuajalla esimerkiksi Ferratum tai Credit24 lainapalvelusta.

Mistä löytää heti halvin pikavippi?

koroton pikavippi on ihan oikeasti täysin ilmainen koroton laina, mutta vain silloin kun sen maksaa takaisin ajoissa. Takaisinmaksuajan kanssa kannattaa siis olla hyvin tarkkana. Jos pikavippi jää maksamatta sovittuna aikana takaisin, koroton pikavippi muuttuu maksulliseksi pikavipiksi. Joten varmista siis jo ennen lainan ottamista takaisinmaksukykysi ajoissa.

Luotonantajat eli “Pikavippiyhtiöt” tarjoavat korottomia pikavippejä houkutellakseen uusia asiakkaita, eikö “koroton laina” kuulostakin hyvältä? Luotonantajayhtiöt eivät siis tee voittoa näistä “ilmaisista pikavipeistä” vaan he myöntävät  niitä luodakseen pidempiaikaisia asiakassuhteita.

Ilmainen pikavippi on erinomainen lainatuote. Nämä ilmaiset pikavippitarjoukset kannattaa käydä hyödyntämässä tarpeen tullen kaikilta niitä tarjoavilta pikavippiyhtiöiltä. Nämä edellämainitut täysin korottomat pikavipit on myös hyvä tapa testata lainapalveluita ylipäätänsä. Kun kuluttaja on käyttänyt kaikki korottomat pikavippitarjoukset läpi, voi hän sen jälkeen lainaa hakiessa asioida lainayhtiössä, jossa asiointi sujui helpoiten ja mutkattomasti.

Ehdot ja vaatimukset pikavippiä hakiessa?

Jokainen luotonantaja määrittelee itse ehdot ja vaatimukset lainaa hakevalle.

lista yleisimmistä vaatimuksista:

►Olet täysi-ikäinen.

►Omaat Suomen kansalaisuuden.

►Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

►Sinulla on säännölliset palkka tai eläketulot.

►Asut pysyvästi Suomessa.

►Omistat Suomalaisen pankkitilin.

Tarvitaanko vakuuksia?

Vuosia aiemmin on pikavippiyhtiöt saattaneet vaatia vakuuksia vipeilleen, mutta ei enää. Pikavipit joita sivustollamme esitellään, ovat pääosin vakuudettomia, eivätkä siis vaadi takaajia. Joissakin määrittelemättömissä luotonantaja-yhtiöissä voidaan kuitenkin vaatia vakuuksia.

Voiko työtön hakea pikavippiä?

Osa lainantarjoajista vaativat asiakkailtaan säännölisiä tuloja / eläkettä. Työttömänä sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada pikavippiä, jos sinulla on joitain tuloja. Luotonantajista jokainen tekee kuitenkin itse päätöksen siitä, kenelle he lainaa myöntävät ja millä perustein.

Pyytämällä maksuttoman lainatarjouksen pikavippiyhtiöltä varmistut kuitenkin siitä, voitko saada pikavippiä.

Miten pitkän maksuajan voi saada pikavipille?

Pikavippien takaisinmaksuajan pituus vaihtelee saamasi pikavipin suuruuden mukaan. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee pikavippiyhtiöittäin. Takaisinmaksuaika voi vaihdella aina kuukaudesta vuosiin.

Pieni pikavippi on arjen etu

Pieni pikavippi on helppo tapa ratkaista arjen rahahuolet, kun tavallista suurempaa kulutusluottoa ei ole saatavilla. Lainavertailumme avulla, kuka tahansa voi selvittää mikä laina sopii parhaiten omiin tarpeisiin.

Lainatarpeiden selvittämisessä kannattaa perehtyä ainakin lainan todelliseen vuosikorkoon, lainan takaisinmaksuaikaan ja yleisiin lainakustannuksiin, jotka peritään lainan noston yhteydessä.

Pienten pikavippien kohdalla ei tarvitse tuijottaa muuta kuin kokonaiskustannuksia, sillä harvemmin muutaman sadan euron pikavipin kokonaiskustannukset nousevat merkittävästi.

Miten syntyi pikavippi?

Pikavipin saivat alkunsa pankkijärjestelmän muutoksista, jolloin lainaaminen vapautettiin myös muiden tahojen käyttöön. Rahalle on aina ollut hintansa samalla tavalla kuin muillekkin tuotteille. Rahan hinta määräytyy normaalisti toimivilla markkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Pikalainojen korot ovat juuri siitä syystä aina olleet kalliimpia, koska nopea rahoitus on huomattavasti riskialttiimpaa molempien tahojen puolesta sekä siitä saatavien tuotteiden on vastattava tätä riskiä.

Nykyään kuitenkin pikalainojen korkoja säädellään niin tarkasti, että on vaikea saada selkeää kuvaa eri lainatuotteista. Monet aikaisemmat pikalainojen tarjoajat ovat hävinneet, kun lainaamisesta tehtiin kerta kaikkiaan kannattamatonta.

Tämä on heijastunut suoraan kuluttajien lainamahdollisuuksien vähentymiseen eikä niinkään maksuhäiriöiden vähentymiseen, sillä aikaisemmin maksuhäiriöiden syntyä esti helpon rahoituksen saatavuus.

Pikavippi heti tilille 2021

Pikavippi heti tilille 2021 on mahdollista useammasta palvelusta tälläkin hetkellä vaikka näiden palveluiden määrä on juuri edellisessä kappaleessa kerrotulla tavalla vähentynyt.

Pikavipeistä suurimman suosion omaavat tällä hetkellä sellaiset rahoitusyhtiöt, jotka myöntävät noin 300 – 600 euron pikavippejä.

Maksuajoista suosituimpia ovat pienet pikavipit joiden takaisinmaksuaika vaihtelee 30,60 ja 90 vuorokauden välillä.

Monet kuluttajat vertaavat nykyajan pikavippejä jopa klarnaan, joka myöntää osamaksusitoumuksia kaikille kuluttajille lähes jokaisen kaupan kautta.

Pikavippi 50 euroa 30 päivää

Kuten ostikko antaa ymmärtää pikavipit ovat usein todella pieniä rahoitusmääriä. Usein pikavippiä saatetaan hakea jopa pelkästään sähkölaskun tai ruoan saamista varten ennen kuin seuraava palkkapäivä koittaa.

Ja aivan kuten muuallakin maailmassa 30 vuorokautta on hyvin tyypillinen aika pikavipeille. Parhaimmillaan pikavipit pitkällä maksuajalla voivat olla jopa 1 vuoden mittaisia.