Kulutusluotto

Kulutusluotto on suosituin laina

Netistä haetaan eniten tällä hetkellä kulutusluottoja. Kulutusluotto sopii kaikkiin rahoitustarpeisiin, niin pieniin kuin suurin menoihin. Lainaa haet sivustoltamme aina 100 eurosta 70 000 euroon asti, oikean lainan löytyminen on vain ajan kysymys.

tutustu vertailumme avulla tämän hetken suosituimpiin kulutusluottoihin ja pääset hakemaan niitä napin painalluksella.

Et siis vertailemalla tuhlaa aikaasi vaan säästät todennäköisesti näiden sivujen ansioista parhaimmillaan jopa satoja euroja!

Mikä on halvin kulutusluotto?

Ei ole olemassa yhtä halvinta kulutusluottoa, siihen vaikuttaa useita eri asioita.

Halvin ja paras kulutusluotto riippuu siitä mihin tarkoitukseen haet lainaa. Jos tarpeesi on vain nopea pikavippi, ei kannata tutkia kulutusluottoja. Jos kuitenkin haluat pikavipin ominaisuudet, mutta pidemmän takaisinmaksuajan on kulutusluotto ehdottomasti oikea valinta.

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto on mahdollista saada heti tilille kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen. Riippuu kuitenkin täysin luotonantajasta kuinka kauan heidän kestää käsitellä lainahakemuksia. Listassamme kuitenkin ylimpänä olevista kulutusluotoista saa rahat keskimäärin 15 minuutin kuluessa tilille kun lainahakemus on hyväksytty.

Voit myös yhdistää lainojasi kulutusluotoilla, jos sinulla on auki useampi eri laina eri lainapalveluista, voit ottaa yhden isomman kulutusluoton pitkällä maksuajalla ja edullsiella korolla ja maksaa takaisin pois kalliimmat avoinna olevat lainat. Säästät niin lainanhoitokuluissa kuin nostopalkkioissakin. Voit siis ottaa kulutusluoton myös yhdistääksesi lainat.

Kaikki kulutusluotot ovat pääsääntöisesti vakuudettomia eli et tarvitse takaajia tai muitakaan omaisuusvakuuksia vaan voit huoletta täyttää lainahakemuksen ja katsoa saatko lainapäätöksen läpi.

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä tai joka on hoitanut talous asiansa huolellisesti.

Miten haen kulutusluottoa?

Kulutusluoton hakeminen on helppoa. Ensin pohdi kuinka suuren kulutusluoton tarvitset ja onko järkevämpi käyttää siihen lainan kilpailutuspalvelua, kuten esimerkiksi rahalaitos.

Tämän jälkeen siirry täyttämään lainahakemus, lähetetyn lainahakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti. Kun olet saanut puoltavan lainapäätöksen saat rahat tilillesi keskimäärin 15 minuutissa. On täysin luotonantajasta kiinni kuinka kauan kestää, että saat rahat tilillesi. Maksimissaan se vie kuitenkin 2-3 arkipäivää.

Mihin tarkoitukseen kulutusluotto sopii?

Kulutusluotto sopii niin kuin mainittu pienempiin ja suurempiin arjen rahoitustarpeisiin. Esimerkiksi yksi tyypillisimmistä kulutusluoton käyttökohteista on remontti. Eli kulutusluotto voidaan tuntea myös nimellä remonttilaina.

Kivijalkapankit myöntävät myös kulutusluottoja, mutta lainan hakeminen näistä kestää usein kauemmin ja vaatii useita dokumentteja ja tulotositteita. Siksi yksityiset luotonantajat ovat niin suosittuja kulutusluoton hakijoiden keskuudessa.

Kuten kaikkia lainoja hakiessa, älä hakea lainaa hetken mielijohteesta. Vaan suunnitelle tarkkaan mihin tarkoitukseen laina tulee, paljonko tarvitse ja millä takaisinmaksuajalla. Pidä huoli, että maksat lainan takaisin eräpäivään mennessä. Muista myös käyttää tarjouksia jos sellaisia on kun haet kulutusluottoa.