Luotettava laina

luotettava lainaMikä on luotettava laina?

Onko lomamatka tulossa, kaipaako auto huoltoa vai hajosiko kodinkone, mutta pankkitili ammottaa tyhjyyttään?

Lainavertailustamme löydät listan luotettavimmista lainantarjoajista.

Äkillinen rahantarve voi iskeä yllättäen. Vaikka rahan tilille saamisella on kiire, älä unohda vertailla lainoja löytääkseesi sinulle sopivimman ratkaisun.

Lainoja haetaan useisiin eri tarkoituksiin. Löytyy esimerkiksi asunto-, auto- ja remonttilainaa. Riippumatta rahan tarpeesta, lainan tärkeimpiä seikkoja ovat kiistatta nopeus ja edullisuus, mutta ennen kaikkea luotettavuus.

Millainen sitten on luotettava laina?

  • Rahat tulevat nopeasti ja vaivattomasti tilille, luotonantajasta riippuen. Kiireellisimmissä tapauksissa valitse luotonantaja, joka mahdollistaa lainan tilille saapumisen heti, kun luottohakemus on käsitelty.
  • Luotonantaja on suomalainen. Suomessa jokaisen luottoa myöntävän on toimittava viranomaisen valvovan silmän alla. Tiedon voi tarkistaa luotontarjoajan kotisivuilta. Lisäksi suomalaiselta yritykseltä voit odottaa helpompaa asiakaspalvelua ja apua kohdatessasi mahdollisia ongelmia.
  • Kaikki lainaan liittyvät pakolliset ja tärkeät tiedot ovat helposti saatavilla. Tarvitset tiedot esimerkiksi summasta, joka siirtyy tilillesi, lainan korosta, takaisinmaksun summasta ja eräpäivästä. Lisäksi varmuuden vuoksi kannattaa selvittää lisäkulut, mikäli et pysty maksamaan lainaasi takaisin ajoissa.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota?

Hakiessasi lainaa, kiinnitä huomiota erityisesti seuraaviin asioihin: lainasivuston ulkoasu, kirjoitusasu ja selkolukuinen hinnasto. Nopeasti kokoon kyhätyn ulkoasun ja epäselvän, kirjoitusvirheitä vilisevän sivuston taustalla voi piillä lukuisia muitakin ongelmia. Selkeän hinnaston puuttuminen on myös yksi hälytysmerkki. Tämän lisäksi muihin verrattuna epätavallisen halpaan lainaan kannattaa kiinnittää erityishuomiota ja selvittää sen paikkaansapitävyys.

Muista perehtyä lainantarjoajan ehtoihin välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä.

Mistä luotettavaa lainaa?

Haluat löytää luotettavan lainantarjoajan, joten haluathan itsekin olla luotettava lainanottaja? Pidä siis huolta lainasi takaisinmaksusta ja vältä itse myöhästymisen aiheuttamat ongelmat ja lisäkulut.

Huomioithan, että lainaan sisältyy paljon muitakin kuluja kuin itse lainasumma. Varo siis niin sanottuja piilokuluja ja kiinnitä huomiosi lainan kokonaiskuluihin. Käyttämällä lainavertailuamme selvität lainasi todellisen vuosikoron.

Oli lainavalintasi mikä tahansa, kuten pikavippi, jousto– tai kulutusluotto, vertailemalla lainoja voit helposti säästää suuriakin summia. Vertailemme lainat puolestasi. Tämä vaatii sinulta vain muutaman klikkauksen.

Nopeaa, helppoa ja kannattavaa!

Lainavertailustamme löydät kattavan listan luotettavia lainantarjoajia. Valitse sinulle osuvin vaihtoehto!