Creditstar – lainantarjoaja

creditstar laina

 

 

Hae lainaa

Creditstar Finland Oy aloitti toimintansa vuonna 2006 ja on osa Creditstar Groupia, joka toimii kansainvälisesti nettiluotto- ja verkkopankki-alalla. Creditstaria pidetään edelläkävijänä perinteisten pankkien ulkopuolella luottotuotteidensa myöntämisessä. Creditstarilla on kansainvälisesti yli puoli miljoonaa (500 000) tyytyväistä asiakasta.

Luottotili Creditstar

  • Luottotili toimii henkilökohtaisena luottokorttina, mutta sähköisessä muodossa. verkkopalvelun ansiosta lainaa on helppo hakea ja vastaanottaa luottotilille tarpeen tullen. Tilin luominen Creditstar palveluun on täysin ilmaista. Kun kaipaat rahoitusta, lähetä luotonkäyttöönottohakemus verkossa. Kuluja maksat vain nostamastasi rahamäärästä.
  • Mikäli tarvitset lyhennysvapaata, on se mahdollista aina 30 vuorokauteen asti. Lyhennysvapaa auttaa sinua erääntyvien maksujen kanssa. Hakemuksen vahvistamisen yhteydessä on kuitenkin maksettava käsittelymaksu lyhennysvapaalle.

 

Myönnetty laina

Creditstar myöntää luottoa aina 50 eurosta 2000 euroon. Takaisinmaksuaika vaihtelee 30 – 360 vuorokauden välillä. Creditstarin henkilökohtainen luottotili takaa nopean rahan lainaamisen. Rahat siirtyvät tilillesi heti kun tarvitset.

 

Creditstar asiakaspalvelu

Joka päivä klo: 9 – 21

puhelin: 09 425 99688

Sähköposti: asiakaspalvelu@creditstar.fi