Lainaa

Oletko lähdössä lomamatkalle, remontoimassa taloa, vai onko lääkärilaskusi erääntymässä? Ei hätää, kaikkeen tähän on ratkaisu. Hyödynnä lainalaskuriamme ja vertaa mikä laina sopii sinulle parhaiten.

Vertaile lainoja jopa 70 000 € asti, kaikki tämä hoituu nopeasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea kuluttomasti.

Lainaa heti tilille

Voit saada kolmea erityyppistä lainaa heti tilillesi. Etusivumme lainatyökalulla näet helposti kaikki lainapalvelut jotka maksavat lainat tilillesi samantien. Voit valita lainasumman ja laina-ajan jonka jälkeen laskuri näyttää sinulle parhaiten sopivimmat lainat. Olemme vertailleet myös yrityslainat taulukossamme.

Lainaa on mahdollista saada heti tilille myös ilman korkoja ja kuluja. Jos et ole aikaisemmin asioinut esimerkiksi Ferratumilla, Blue Financella tai Credit24:ssä.

Minkälaista lainaa etsit itsellesi?

Pikavippiä?

Joustoluottoa?

Kulutusluottoa?

Kuinka voit saada lainaa heti tilillesi?

Joskus lainantarve on akuutti ja rahat on saatava tilille mahdollisimman nopeasti. Tällöin on turvauduttava nopeisiin lainoihin vaikka nykypäivänä yhä useammalla on lompakossaan luottokortti, joka on erityisen kätevä maksuväline kun rahaa ei juuri sillä hetkellä ole. Tällöin saat ostettua haluamiasi tuotteita tai palveluita luottorajasi sallimissa puitteissa.

Luottoraja on raja, jota et voi vahingossakaan ylittää. Luottorajan ylityttyä voi tulla huutava rahantarve, jolloin yhä useammat kääntyvät lainojen ja pikavippien pariin, jotta saavat erääntyvätlaskut maksettua.

Tämä on oiva tapa saada maksettua laskut eräpäivään mennessä ja välttyä maksuhäiriö-merkinnältä.

Lainarahat tilillesi jopa viidessä minuutissa!

Suomessa on hyvin paljon palveluntarjoajia, jotka tarjoavat rahoitusta henkilökohtaisiin menoihin. Suomessa rahoituslaitosten valttikorttina on nopeus.

Jos haluat varmistua että lainarahat saapuvat tilillesi minuuteissa,

►Hae lainarahaa netistä

►Tulee sinun ottaa huomioon jo laina-hakemusta täyttäessä se, että täytät kaikki vaadittavat kohdat laina-hakemuksessa oikeilla tiedoilla, etkä jätä kohtia tyhjäksi.

►Tämän lisäksi ota huomioon kaikki vaatimukset ja edellytykset jotta voisit saada lainaa.

►Ota huomioon lainantarjoajan käsittelytunnit.

►Huomioi myös lainantarjoajan käyttämä pankki

Luvatut aikataulut lainarahojen saamiseen eivät aina siis toteudu, esimerkiksi lisätiedot, jotka olet saattanu unohtaa liittää hakemukseen tulee sinun jokatapauksessa lähettää, mikä taas puolestaan viivyttää lainarahojen saamista tilillesi.

Huomioi myös tähän liittyen luotonantajan käyttämä pankki.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Oletko hakemassa luottoa ja mietit mitä antaa vakudeeksi tai mistä löytää takaajia? Ei hätää, luottotietosi tarkistetaan luotonantajan toimesta aina ennen kuin laina myönnetään sinulle. Luottotietojen ollessa kunnossa, ei pitäisi huolestua, että saako lainaa vai ei. Myönteisen luottopäätöksen saadessasi pystyt nostamaan lainaa heti tilillesi.

Me autamme sinua löytämään juuri oikean lainan

Lainavertailussamme on kattavasti tietoa mikä laina sopii juuri sinulle. Lainavertailumme on selkeä- ja helppolukuinen, ja vertailee eri luotonantajia, korkoja sekä sitä, mikä laina sopisi juuri sinulle. Lainavertailumme on vaivaton, nopea ja ennen kaikkea ilmainen käyttää!